100% bijzonder
Utrecht
Gratis

 • 1
 • 2
 • 3

Zelfgemaakte Markt in Utrecht

“De organisatoren van deze markt zijn deze markt gestart omdat zij overal creatief talent zien”

Ik ben hier een keer beland toen ik er langs fietste en nieuwsgierig was. Jong, oud, kunstliefhebber, kunst-nieuwsgierige, alles loopt hier door elkaar heen. Leuk om te zien hoe gezellig zo'n mengelmoesje het met elkaar kan hebben. De creaties zijn wisselend: de ene creatieveling heeft een weg in geslagen die ik totaal niet kan volgen, de ander maakt echt iets prachtigs. Prima marktje om over te slenteren voor mij, maar de kunstliefhebber wordt hier ongetwijfeld blij van!

Molenerf de Ster in Utrecht

“Levendige en historische plek”

Dit is echt een leuk dagje uit en even iets heel anders. De rondleidingen worden gegeven door vrijwilligers en daar kan je heel wat van opsteken. Wat ook erg gaaf is dat de molen op zaterdag weer hout zaagt als er genoeg wind is! Helaas heb ik dat niet kunnen zien, misschien dat jullie de mazzel wel hebben.

De Weggeefwinkel in Utrecht

“Een alternatief voor de commerciële consumptiemaatschappij”

Gratis is altijd leuk. Wel een beetje onwerkelijk hoor, om hier gewoon met gratis spullen de deur uit te lopen. Ik voelde me bijna schuldig. Maar het idealistische gedachtegoed van de eigenaren sprak ook mij zo enorm aan. Ik denk dat heel veel mensen in Utrecht hier enorm blij mee zijn.

 • Gratis is altijd leuk. Wel een beetje onwerkelijk hoor, om hier gewoon met gratis spullen de deur uit te lopen. Ik voelde me bijna schuldig. Maar het idealistische gedachtegoed van de eigenaren sprak ook mij zo enorm aan. Ik denk dat heel veel mensen in Utrecht hier enorm blij mee zijn.

  Gratis
  030Utrecht
  De Weggeefwinkel
 • Ik ben hier een keer beland toen ik er langs fietste en nieuwsgierig was. Jong, oud, kunstliefhebber, kunst-nieuwsgierige, alles loopt hier door elkaar heen. Leuk om te zien hoe gezellig zo'n mengelmoesje het met elkaar kan hebben. De creaties zijn wisselend: de ene creatieveling heeft een weg in geslagen die ik totaal niet kan volgen, de ander maakt echt iets prachtigs. Prima marktje om over te slenteren voor mij, maar de kunstliefhebber wordt h

 • Dit is echt een leuk dagje uit en even iets heel anders. De rondleidingen worden gegeven door vrijwilligers en daar kan je heel wat van opsteken. Wat ook erg gaaf is dat de molen op zaterdag weer hout zaagt als er genoeg wind is! Helaas heb ik dat niet kunnen zien, misschien dat jullie de mazzel wel hebben.

  Gratis
  030Utrecht
  Molenerf de Ster

Gratis dagje uit

Op zoek naar een gratis dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je gratis een geweldige dag kunt beleven, omdat je er niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit waar de toegang voor jou helemaal gratis is.
Venster sluiten