100% bijzonder
Utrecht
Uit met kinderen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Kidzcity in Utrecht

“Je kinderen raken niet uitgespeeld!”

Mijn zoon vindt dit een geweldige plek, hij kan overal zelf spelen en maakt hier snel nieuwe vriendjes. Als ouder kun je gewoon lekker van je koffie genieten en persoonlijk vind ik de gratis WiFi echt top!

De Kartfabrique in Utrecht

“'Industrieel' is misschien een beetje een modewoord, maar deze locatie is echt rauw”

Ik kwam hier voor het eerst toen ik een jaar of 12 was. Ja, dat was echt wel even spannend hoor. Volgens mij was dat de eerste keer in mijn leven dat ik ging karten ook. En nu, 12 jaar later, ben ik er tussen door nog wel een stuk of 5 keer terug gekomen. Altijd met verschillende mensen. Zegt wel iets over de kwaliteit denk ik. 'Industrieel' is misschien een beetje een modewoord, maar deze locatie is echt rauw.

O.Z.E.B.I. in Utrecht

“De historische entree, zwemklok en tribune zijn bij de verbouwing bewaard gebleven.”

Het feit dat dit een omgebouwd zwembad is, maakt dit tot een heel bijzondere locatie. O.Z.E.B.I. is een van de weinige plekken in Utrecht waar je nog lekker een potje kunt poolen of snookeren. Prima stekkie voor een verloren zondagmiddag of om de zaterdag te eindigen na een diner. Toen ik O.Z.E.B.I. hoorde kreeg ik gelijk allemaal jeugdherinneringen binnen. Dat was het helemaal met je partijtje lasergamen bij Ozerbi in Utrecht. Maar nu kwam ik niet voor het lasergamen hoewel ik mijzelf echt moest tegenhouden om toch niet stiekem 1 potje te spelen. Nee ik kwam om te poolen en nu is het zo...

dick bruna huis in Utrecht

“Super leuk voor de kids (en stiekem ook wel voor volwassenen)”

Dit is echt een leuk museum om "even binnen te wippen" als je toch in de buurt bent, zeker met kleine kinderen. Binnen een uurtje kun je weer buiten staan, maar je kunt ook een middagje hier prima vertoeven. Het is bijzonder fraai weergegeven en zeer leerzaam voor de kids.

 • Mijn zoon vindt dit een geweldige plek, hij kan overal zelf spelen en maakt hier snel nieuwe vriendjes. Als ouder kun je gewoon lekker van je koffie genieten en persoonlijk vind ik de gratis WiFi echt top!

  Familie
  030Utrecht
  Kidzcity
 • Ik kwam hier voor het eerst toen ik een jaar of 12 was. Ja, dat was echt wel even spannend hoor. Volgens mij was dat de eerste keer in mijn leven dat ik ging karten ook. En nu, 12 jaar later, ben ik er tussen door nog wel een stuk of 5 keer terug gekomen. Altijd met verschillende mensen. Zegt wel iets over de kwaliteit denk ik. 'Industrieel' is misschien een beetje een modewoord, maar deze locatie is echt rauw.

 • Het feit dat dit een omgebouwd zwembad is, maakt dit tot een heel bijzondere locatie. O.Z.E.B.I. is een van de weinige plekken in Utrecht waar je nog lekker een potje kunt poolen of snookeren. Prima stekkie voor een verloren zondagmiddag of om de zaterdag te eindigen na een diner. Toen ik O.Z.E.B.I. hoorde kreeg ik gelijk allemaal jeugdherinneringen binnen. Dat was het helemaal met je partijtje lasergamen bij Ozerbi in Utrecht. Maar nu kwam ik n

 • Dit is echt een leuk museum om "even binnen te wippen" als je toch in de buurt bent, zeker met kleine kinderen. Binnen een uurtje kun je weer buiten staan, maar je kunt ook een middagje hier prima vertoeven. Het is bijzonder fraai weergegeven en zeer leerzaam voor de kids.

  Familie
  030Utrecht
  dick bruna huis
 • Een enorm schattig winkeltje en gerund door enthousiaste vrouwen die zich helemaal inleven in de tijd van toen.... Erg leuk om eens binnen te stappen, echt alles is authentiek en je kunt er nog steeds oud Hollands snoep kopen, erg lekker!

  Familie
  030Utrecht
  Museum voor het Kruideniersbedrijf
 • Nou ik had het wel geweten als ik zelf nog een kind zou zijn. Wat een mooi en groot kasteel is dit. Vooral voor de kinderen hebben ze enorm veel activiteiten. Doolhoven, speurtochten, een echt paradijs voor ridders en prinsessen. Maar ook voor de volwassenen is het erg leuk om hier te komen. Zo'n prachtige locatie maakt namelijk altijd indruk!

  Familie
  030Haarzuilens
  Kasteel de Haar
 • De Moestuin is een organisatie met een hele hoge gunfactor. Ze hebben niet alleen een mooi bedrijf maar er helpen hier ook veel mensen mee. Leuk om door de moestuin winkel te struinen of lekker een kop koffie te doen met een vriendin in het lunchcafé! Het terras van het lunch café ligt op een groot stuk gras waar je lekker van het zonnetje kan genieten! Kortom je kan hier bijkomen van een zware kantoor dag, de kids vermaken zich wel

  Familie
  030Utrecht
  De Moestuin Utrecht
 • Voor iedereen die even de drukke stad wil verlaten is Nieuw Rotsoord die ideale oplossing. Je komt terecht in een hele gezellige omgeving waar de natuur en dieren je tegemoet lachen. De vrijwilligers werken hard om deze leuke plek te laten bestaan. Er is een leuk thee huisje waar je even kan zitten om iets te drinken en te genieten. Rotsoord is een echte aanrader als je even de natuur in wil.

Leuk dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een echt leuk familie uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar je aan je kinderen geen kind hebt, zelf ook een superleuke dag hebt en je eens wat anders gaat doen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kindvriendelijkheid. Waar ga jij met je gezin naartoe?
Venster sluiten