100% bijzonder
Utrecht
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hostel Strowis in Utrecht

“Ideale uitvalsbasis als je de stad wilt gaan verkennen”

Hostel Strowis is gevestigd in een oud herenpand, middenin de bruisende binnenstad. Ideaal als je een Utrecht wilt gaan verkennen en op zoek bent naar gezelligheid. Grote kans dat je in dit hostel ook reizigers vindt die samen met jou op avontuur willen gaan. Maar zo niet ook prima natuurlijk. Alles is hier zó laidback en draait puur relaxed leven. Iedereen tussen de 18 en 30 jaar is en een nachtje in Utrecht wilt slapen zou ik Strowis aanbevelen.

Court Hotel in Utrecht

“Hartje centrum en in de "schatkamer" van de stad; het Museumkwartier!”

In het oude pand van de Rechtbank zit naast een overheerlijk restaurant, ook dit prachtige hotel. Achter de monumentale gevel van de Oude Rechtbank zit een mooi hotel met een sterk design verstopt.

Mary K Hotel in Utrecht

“Het hotel is gevestigd in een 18de eeuws monumentaal grachtenpand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. ”

Het Mary K hotel ligt op een toplokatie aan de grachten in hartje Utrecht. Maar dat maakt dit hotel niet eens bijzonder, dat zijn de kamers en inrichting die samengesteld in samenwerking met kunstenaars. Daarnaast wonnen ze bij de opening al diverse prijzen voor duurzaamheid. Werkelijk een prachtig hotel en bijzonder gepassioneerde ondernemer.

Hotel Dom in Utrecht

“Als je hier overnacht, heb je eigenlijk helemaal niet het gevoel dat je in een hotel bent”

Utrecht is klein, intiem en gezellig. Maar soms wil ik ook een Utrecht meer. En soms moet je er gewoon ‘effe’ lekker tussenuit. In de schaduw van de Dom is sinds 2011 Hotel Dom gevestigd. Iedereen die een hotel zoekt in Utrecht kan ik Hotel Dom aanbevelen vooral door de fijne vibe waardoor je je direct thuis voelt.

 • In het oude pand van de Rechtbank zit naast een overheerlijk restaurant, ook dit prachtige hotel. Achter de monumentale gevel van de Oude Rechtbank zit een mooi hotel met een sterk design verstopt.

 • Het Mary K hotel ligt op een toplokatie aan de grachten in hartje Utrecht. Maar dat maakt dit hotel niet eens bijzonder, dat zijn de kamers en inrichting die samengesteld in samenwerking met kunstenaars. Daarnaast wonnen ze bij de opening al diverse prijzen voor duurzaamheid. Werkelijk een prachtig hotel en bijzonder gepassioneerde ondernemer.

 • Utrecht is klein, intiem en gezellig. Maar soms wil ik ook een Utrecht meer. En soms moet je er gewoon ‘effe’ lekker tussenuit. In de schaduw van de Dom is sinds 2011 Hotel Dom gevestigd. Iedereen die een hotel zoekt in Utrecht kan ik Hotel Dom aanbevelen vooral door de fijne vibe waardoor je je direct thuis voelt.

 • Hostel Strowis is gevestigd in een oud herenpand, middenin de bruisende binnenstad. Ideaal als je een Utrecht wilt gaan verkennen en op zoek bent naar gezelligheid. Grote kans dat je in dit hostel ook reizigers vindt die samen met jou op avontuur willen gaan. Maar zo niet ook prima natuurlijk. Alles is hier zó laidback en draait puur relaxed leven. Iedereen tussen de 18 en 30 jaar is en een nachtje in Utrecht wilt slapen zou ik Strowis aanbevele

  Weg
  030Utrecht
  Hostel Strowis
 • Mijn favoriet is de Almost Heaven Suite! Genieten is 1, maar samen telt voor 2! Vandaar dat ik deze locatie van Van der Valk heb gespot. Het is sowieso een mooi hotel, maar aan de Suites is duidelijk veel aandacht besteed. Denk aan de Afrika Suite, de Wellness Suite, de Royal Suite of Almost Heaven Suite. Allemaal zijn tot in de kleinste detail volgens het thema ingericht. En, ook leuk.... voor de newly weds is er een Honeymoon Red Suite. Bubbels

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten