100% bijzonder
Utrecht
Wellness

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Pappas in Utrecht

“Authentieke barbarshop voor baarden, snorren en scheren”

Ik ben hier uiteraard niet zelf in de stoel gaan zitten, want deze barbershop is alleen voor mannen. Maar wat een prachtig bedrijf, helemaal authentieke barbershop en een gepassioneerde barbier die op de originele wijze de mannen scheert. Prachtig om te zien vast nog heerlijker om te ondergaan.

Soprano Clinics in Utrecht

“Pijnloze, veilige en definitieve ontharing. ”

In mijn omgeving heb ik alleen maar goede dingen gehoord over Soprano Clinics. Kennissen die ik spreek weten mij te vertellen dat ze spijt hadden dat ze hier niet eerder zijn heen gegaan. Pijnloze ontharing wordt beloofd. Klinkt ontwaarschijnlijk niet? Het lukt ze bij Soprano Clinics dus mooi wel. Je wordt hier ontvangen in een hygiënische en prettige omgeving. De specialistes stellen je enorm op je gemak en zijn zó aardig. Is wat mij betreft ook een absolute must, omdat je je natuurlijk wel over een bepaalde schaamte heen moet zetten. Bij de intake, tijdens...

City Spa Bali in Utrecht

“Het gevoel hebben dat je op Bali bent lijkt mij ontzettend heerlijk! ”

Even het gevoel dat je op Bali bent lijkt mij ontzettend heerlijk! Door professionals op een Balinese manier gemasseerd worden lijkt mij nog heerlijker. Dus wat dat betreft een perfecte combinatie om te genieten in een kleine en rustige omgeving in plaats van een groot en druk bezochte spa.

The Waxing Company in Utrecht

“Voor een Brazilian Wax ga je naar de 'queens of waxing'”

The Waxing Company is de enige waxsalon in Nederland speciaal voor vrouwen. De salon vond ik een beetje aan de kleine kant, maar heeft wel een moderne en strakke inrichting en is heel schoon. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Die depiladora's (die het vak hebben geleerd van de Braziliaanse eigenaresse en waxspecialiste Claudia Justino) weten absoluut wat ze doen en gebruiken topproducten. Erg professioneel allemaal.

 • Wellness
  030Utrecht
  Waxx-off
 • The Waxing Company is de enige waxsalon in Nederland speciaal voor vrouwen. De salon vond ik een beetje aan de kleine kant, maar heeft wel een moderne en strakke inrichting en is heel schoon. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Die depiladora's (die het vak hebben geleerd van de Braziliaanse eigenaresse en waxspecialiste Claudia Justino) weten absoluut wat ze doen en gebruiken topproducten. Erg professioneel allemaal.

  Wellness
  030Utrecht
  The Waxing Company
 • Even het gevoel dat je op Bali bent lijkt mij ontzettend heerlijk! Door professionals op een Balinese manier gemasseerd worden lijkt mij nog heerlijker. Dus wat dat betreft een perfecte combinatie om te genieten in een kleine en rustige omgeving in plaats van een groot en druk bezochte spa.

 • In mijn omgeving heb ik alleen maar goede dingen gehoord over Soprano Clinics. Kennissen die ik spreek weten mij te vertellen dat ze spijt hadden dat ze hier niet eerder zijn heen gegaan. Pijnloze ontharing wordt beloofd. Klinkt ontwaarschijnlijk niet? Het lukt ze bij Soprano Clinics dus mooi wel. Je wordt hier ontvangen in een hygiënische en prettige omgeving. De specialistes stellen je enorm op je gemak en zijn zó aa

  Wellness
  030Utrecht
  Soprano Clinics
 • Ik ben hier uiteraard niet zelf in de stoel gaan zitten, want deze barbershop is alleen voor mannen. Maar wat een prachtig bedrijf, helemaal authentieke barbershop en een gepassioneerde barbier die op de originele wijze de mannen scheert. Prachtig om te zien vast nog heerlijker om te ondergaan.

  Wellness
  030Utrecht
  Pappas
 • Bijna 3 jaar geleden begonnen Robin in een antikraakpand in Utrecht. Hun passie voor vintage en echt mooie kapsels maakt dat zij een zeer mooie zaak in Utrecht hebben opgebouwd. Ze laten zich inspireren door zowel oude technieken als moderne waarbij klassieke schoonheid het uitgangspunt is. En na twee jaar kwam zijn huidige mede eigenaar La Fee Verte erbij en samen kunnen zij hun passie voor vintage en voor het kappersvak tot uiting brengen in d

  Wellness
  030Utrecht
  Madame De Pompadour

Heerlijke wellness behandelingen

Op zoek naar een wellness uitje in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken waar experts je de beste behandelingen geven, met de nieuwste technieken werken en je een overheerlijk ontspannen dag bezorgen. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of extreem hoge kwaliteit. Waar ga jij binnenkort een behandeling boeken?
Venster sluiten