100% bijzonder
Dagje uit
Weekendje weg

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade

“Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht”

Dit kasteel heb ik natuurlijk gespot vanwege zijn unieke voorkomen. Je waant je eeuwen terug, lopend door de gangenstelsels in dit bijzondere kasteel. Alles is prachtig gerestaureerd en van luxe voorzien. Pracht plek om te overnachten natuurlijk, maar ook om van culinaire hoogstandjes te genieten.

Op het altaar in Amsterdam

“Op de plaats waar vroeger het altaar stond, staat nu een kingsize bed”

Een kerkje dat je in zijn geheel kunt afhuren om met zijn tweeën in te overnachten: dat mag volgens mij niet ontbreken op Spotzter.nl. Prachtig monumentaal pand. En binnen is het muisstil; Je hoort helemaal niets meer van het rumoer van de Amsterdamse binnenstad. Waanzinnige ervaring om hier te overnachten. 

Breda Suites in Breda

“Modern en sfeervol met historische details bij Breda Suites”

Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg, doen!

Bliss Hotel in Breda

“De kamers zijn ingericht voor loungen én zakendoen”

Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

 • Home sweet home zou ik bijna zeggen! Wat schattig, het kleinste kasteeltje van Nederland is voor mij groot genoeg. Romantisch qua omgeving, prachtig ingericht en dan de gezellige Limburgse omgeving... ik zou hier zo kunnen wonen. Voor nu wordt het dus logeren in die eeuwenoude kamers, romantisch!

  Weg
  NLRoermond
  Kasteeltje Hattem
 • Nou een Vreemde Vogel is het zeker! Ik heb deze locatie gespot omdat ze werkelijk de meest krankzinnige plekken aanbieden om te overnachten! En... Dat allemaal in de buitenlucht! Wat dacht je van een gigantisch vogelnest, of overnachten in een (echt!) vliegtuigje of in een hoog in de lucht zwevende caravan. Ik kan me voorstellen dat kinderen een heus avontuur beleven als ze hier samen met jou gaan logeren. Dit is ook leuk als verrassend week

  Weg
  NLVlaardingen
  De Vreemde Vogel
 • Een kerkje dat je in zijn geheel kunt afhuren om met zijn tweeën in te overnachten: dat mag volgens mij niet ontbreken op Spotzter.nl. Prachtig monumentaal pand. En binnen is het muisstil; Je hoort helemaal niets meer van het rumoer van de Amsterdamse binnenstad. Waanzinnige ervaring om hier te overnachten. 

 • Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

  Weg
  076Breda
  Bliss Hotel
 • Als student zijnde word ik heel vrolijk van Loft 6 in Groningen. Hierbij huur je als het ware een huis, met alles erop en eraan. Het is van allerlei gemakken voorzien, van Nespresso apparaat en een vaatwasser tot Apple TV en 2 vouwfietsen die je mag gebruiken gedurende je gehele verblijf. Er is dus geen sprake van roomservice of iets dergelijks, je huurt gewoon echt je eigen plekkie en voor de rest ben je aangeschreven op jezelf. Ik houd daar wel

 • Als ik aan Rotterdam denk, denk ik aan een havenstad. Hoe tof is het dan als je hier een festival kan meemaken? 17 en 18 mei kan jij een echte festival belevenis mee maken. De 2de editie van Stand Out to Sea. Op 2 geweldige oude havenplaatsen is van alles te beleven. Kunst, muziek theater, rondleidingen en workshops voor jong en oud. Voor locatie Scheepschelling is hier een klein deel uit het programma. De straatartiest Toon Polygoon draait 78-t

  Weg
  010Rotterdam
  Stand Out to Sea!
 • Het meest opvallende aan Hotel Prinsenhof Groningen: de minibar is gratis! Heb je dat weleens meegemaakt? Dat je gewoon lekker van die drankjes en hapjes uit de minibar kan genieten, zonder dat je zo'n overwacht dure rekening gepresenteerd krijgt? Maar dat is niet het enige dat dit hotel zo bijzonder maakt… Ik loop op een mooie koude winterdag het binnenplaatsje van de Prinsenhof op. Verbazingwekkend is de rust die de Prinsentuin g

  Weg
  050Groningen
  Prinsenhof Hotel
 • Mijn favoriet is de Almost Heaven Suite! Genieten is 1, maar samen telt voor 2! Vandaar dat ik deze locatie van Van der Valk heb gespot. Het is sowieso een mooi hotel, maar aan de Suites is duidelijk veel aandacht besteed. Denk aan de Afrika Suite, de Wellness Suite, de Royal Suite of Almost Heaven Suite. Allemaal zijn tot in de kleinste detail volgens het thema ingericht. En, ook leuk.... voor de newly weds is er een Honeymoon Red Suite. Bubbels

 • Dit landhuis en de omgeving doet me eigenlijk een beetje denken aan een sprookje, zo ziet het er in ieder geval wel uit. Of je hier nou komt voor een overnachting, het eten, de natuur of gewoon een drankje, alles is van hoge kwaliteit bij dit prachtige landhuis. De tradities vind je duidelijk terug maar alles is wel in een modern jasje gestoken. Een weekend vliegt hier zo voorbij!

Bijzondere overnachting of weekendje weg

Op zoek naar een echt bijzonder weekendje weg in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar plekken die zo mooi zijn dat je je ogen niet gelooft, waarmee je je partner enorm mee kunt verrassen, en waar je wel voor altijd zou willen blijven. Zij selecteerden bedrijven op prachtige locaties, out-of-the-box concepten, gepassioneerde ondernemers en/of extreem hoge kwaliteit. Op welk bijzondere plekje ga jij binnenkort overnachten?
Venster sluiten