100% bijzonder
Breda

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Wolfslaar Restaurant in Breda

“Het restaurant bevindt zich in een voormalig koetshuis”

Omdat auto's verboden zijn op het terrein, loop je via de lange imposante oprijlaan langs de rododendrons naar het restaurant. Zeer indrukwekkende omgeving en een ongelofelijk mooi restaurant. Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk begroet en rondgeleid. Als je ergens met klasse wil eten moet je zeker daar zijn. Ook is er in de wijnproeverij in het nabijgelegen landhuis ruimte voor wijnworkshops. In het landhuis zijn hele mooie grote zalen met alle oude elementen er nog in een een fantastisch uitzicht!

Breda Suites in Breda

“Modern en sfeervol met historische details bij Breda Suites”

Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg, doen!

Smaakwarenhuis de Lage Landen in Breda

“Bij het Smaakwarenhuis onderhoudt men persoonlijke contact met alle leveranciers”

Een restaurant en supermarkt in één met alleen maar topproducten. En het bestaat nog maar een jaar! Echt een goed bewaard geheimpje dus van Breda. Alle producten komen uit Nederland en zijn seizoensgebonden. Hier staan de allerbeste boeren, telers en ambachtslui op de eerste plaats en dat merk je aan alles. Een fantastisch concept.

Parkhoeve Breda-Noord in Breda

“Bijna alle dieren lopen vrij rond in hun wei”

Parkhoeve is een grote en leuke kinderboerderij in Breda-Noord. Terwijl de kids zich uitleven met de dieren, kunnen de volwassenen de mooie moestuinen en vierjaargetijdentuin bezoeken. Een rustmoment voor het hele gezin.

 • Als er een restaurant in Breda is dat overal met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het restaurant Binnen wel. Wauw, wat een spectaculair buitenterras in de oude vismarkt! Het prachtige monumentale pand stamt uit de 18e eeuw. Het was voor mij wel even zoeken naar de ingang. Een klein beetje verstopt. Maar als je eenmaal binnen bent, sta je voor een leuk aangeklede ruimte. Behalve een wijnbar en een restaurant hebben ze hier ook nog private

  Lekker
  076Breda
  Binnen Breda
 • Toen ik de straat in reed was ik lichtelijk bezorgd, omdat ik nergens een sauna zag en alleen maar woonhuizen. Ik was dan ook een beetje bang om aan te bellen, Straks stond ik bij de verkeerde voor de deur! Maar tot mijn grote mijn opluchting was ik wel degelijk bij het juiste adres aangekomen. Ik werd naar de sauna geleid, die ruimte bood aan maximaal 3 personen. Da's wel echt privé! Bij Het Zuiden kun je ook nog gebruikmaken van een Turks

  Doen
  076Breda
  Sauna het Zuiden
 • Ik loop de concept store To Daze binnen en kijk mn ogen uit! Onder het genot van een heerlijke koffie en super relaxte muziek kan ik hier de meest unieke en vooral eerlijke producten shoppen. To Daze is namelijk een winkel met een heel bijzonder en uniek concept. Fashion, music, coffeebar, hair & beauty, bookstore, art, home & gifts, alles onder één dak. En de collectie wordt ook nog eens samengesteld door jonge onderne

  Doen
  076Geertruidenberg
  To Daze concept store
 • Omdat auto's verboden zijn op het terrein, loop je via de lange imposante oprijlaan langs de rododendrons naar het restaurant. Zeer indrukwekkende omgeving en een ongelofelijk mooi restaurant. Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk begroet en rondgeleid. Als je ergens met klasse wil eten moet je zeker daar zijn. Ook is er in de wijnproeverij in het nabijgelegen landhuis ruimte voor wijnworkshops. In het landhuis zijn hele mooie grote zalen me

  Lekker
  076Breda
  Wolfslaar Restaurant
 • Ben je opzoek naar een uitje waar je nog lang over napraat? Dan is reptielenhuis de aarde echt wat voor jou. In reptielenhuis de aarde vind je onder andere slangen, krokodillen, schildpadden en nog veel meer andere gave dieren. En dit allemaal in de 'achtertuin' van de eigenaar. Alle dieren zitten in grote "huizen" . Dus je kan ze allemaal goed van dichtbij bekijken en ook fotograferen!

  Stoer
  076Breda
  Reptielenhuis de Aarde
 • Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg,

 • Bij binnenkomst weet je het al dit wordt genieten. Dit is een heel speciaal een supermodern Indonesisch restaurant! Groot, chique en topservice. Je wordt echt helemaal in de watten gelegd en het eten is net zoals de sfeer super. Authentiek Indonesische keuken in een fraai vormgegeven jasje. Een feest om hier te eten.

 • Parkhoeve is een grote en leuke kinderboerderij in Breda-Noord. Terwijl de kids zich uitleven met de dieren, kunnen de volwassenen de mooie moestuinen en vierjaargetijdentuin bezoeken. Een rustmoment voor het hele gezin.

  Doen
  076Breda
  Parkhoeve Breda-Noord
 • Supergave tent! Ik was eigenlijk op zoek naar iets anders totdat ik de indrukwekkende ingang zag van de Boterhal. Na het binnenwandelen stond ik in een enorme ruimte met schitterende hoge plafons en een prachtige sfeervolle inrichting. Wauw! Er kwam gelijk iemand op mij af met de vraag of hij me kon helpen. Ze hebben hier een rijk assortiment aan speciaalbieren, wijnen en lekker hapjes. Zeker een aanrader om eens heen te gaan.

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Breda

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Breda? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Breda, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Breda ga jij boeken?
Venster sluiten