100% bijzonder
Breda

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Wolfslaar Restaurant in Breda

“Het restaurant bevindt zich in een voormalig koetshuis”

Omdat auto's verboden zijn op het terrein, loop je via de lange imposante oprijlaan langs de rododendrons naar het restaurant. Zeer indrukwekkende omgeving en een ongelofelijk mooi restaurant. Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk begroet en rondgeleid. Als je ergens met klasse wil eten moet je zeker daar zijn. Ook is er in de wijnproeverij in het nabijgelegen landhuis ruimte voor wijnworkshops. In het landhuis zijn hele mooie grote zalen met alle oude elementen er nog in een een fantastisch uitzicht!

Breda Suites in Breda

“Modern en sfeervol met historische details bij Breda Suites”

Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg, doen!

Smaakwarenhuis de Lage Landen in Breda

“Bij het Smaakwarenhuis onderhoudt men persoonlijke contact met alle leveranciers”

Een restaurant en supermarkt in één met alleen maar topproducten. En het bestaat nog maar een jaar! Echt een goed bewaard geheimpje dus van Breda. Alle producten komen uit Nederland en zijn seizoensgebonden. Hier staan de allerbeste boeren, telers en ambachtslui op de eerste plaats en dat merk je aan alles. Een fantastisch concept.

Sultan in Breda

“Stap binnen bij een Arabische Oase”

Wat een prachtige lounge is dit. Ik hou van Arabische sferen, dus ik voel me gelijk thuis bij de Sultan Lounge. Deze restaurant lounge voelt heel koninklijk aan, met prachtige Arabische elementen. Met een heerlijke 1001 arabische nachten sfeer kun je genieten van turkse en arabische lekkernijen. De gastheer en gastvrouw zijn op gepaste manier gekleed, en ze leggen je goed uit wat je van het eten kunt verwachten als je nog niet bekend bent met Arabisch eten. Het eten is geïnspireerd door de Turkse, Arabische en Griekse keuken. Alles word op een mooie manier gepresenteerd. Je...

 • Parkhoeve is een grote en leuke kinderboerderij in Breda-Noord. Terwijl de kids zich uitleven met de dieren, kunnen de volwassenen de mooie moestuinen en vierjaargetijdentuin bezoeken. Een rustmoment voor het hele gezin.

  Doen
  076Breda
  Parkhoeve Breda-Noord
 • Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg,

 • Een restaurant en supermarkt in één met alleen maar topproducten. En het bestaat nog maar een jaar! Echt een goed bewaard geheimpje dus van Breda. Alle producten komen uit Nederland en zijn seizoensgebonden. Hier staan de allerbeste boeren, telers en ambachtslui op de eerste plaats en dat merk je aan alles. Een fantastisch concept.

  Lekker
  076Breda
  Smaakwarenhuis de Lage Landen
 • Wat een prachtige lounge is dit. Ik hou van Arabische sferen, dus ik voel me gelijk thuis bij de Sultan Lounge. Deze restaurant lounge voelt heel koninklijk aan, met prachtige Arabische elementen. Met een heerlijke 1001 arabische nachten sfeer kun je genieten van turkse en arabische lekkernijen. De gastheer en gastvrouw zijn op gepaste manier gekleed, en ze leggen je goed uit wat je van het eten kunt verwachten als je nog niet bekend bent met Ar

  Lekker
  076Breda
  Sultan
 • Wauw wat een restaurant! Het is al indrukwekkend als je binnenkomt. Van zo'n restaurant word ik altijd erg vrolijk. De sfeer is warm en huiselijk maar toch bijzonder. Als je hier binnenkomt weet je dit wordt een leuke avond. De kaart bestaat uit puur Italiaanse gerechten en er is een ruime keuze. Dus voor alle Italiaanse liefhebbers verwen jezelf met een avond Barlucca.

  Lekker
  076Breda
  Barlucca
 • The show must go on! En dat zeker bij het Chassé Theater! Want als het geen Broadway show is, dan kan je ook kiezen voor cabaret, of moderne dans, of luister naar het symfonisch orkest, of misschien toch een opera... ik kan zo nog wel even doorgaan! Ze staan bekend om het meest uitgebreide aanbod en dan ook nog eens in een prachtig gebouw in Breda. Absoluut bijzonder!

 • De naam Hemels zegt het al: hier kun je hemels genieten. Deze smaakvolle, eigentijdse zaak heeft een uitgebreid koffie, lunch, borrel en diner concept. Hemels ligt aan de meest karakteristieke en luxe winkelstraat van Breda en je kunt er recht voor de deur parkeren! De stijlvolle inrichting van de zaak vind ik ook erg speciaal. Het materiaalgebruik en het kleurgebruik is duidelijk erg belangrijk. De grijze stenen muur met daarop het woord &ldquo

  Lekker
  076Breda
  Hemels
 • Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

  Weg
  076Breda
  Bliss Hotel
 • Als er een restaurant in Breda is dat overal met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het restaurant Binnen wel. Wauw, wat een spectaculair buitenterras in de oude vismarkt! Het prachtige monumentale pand stamt uit de 18e eeuw. Het was voor mij wel even zoeken naar de ingang. Een klein beetje verstopt. Maar als je eenmaal binnen bent, sta je voor een leuk aangeklede ruimte. Behalve een wijnbar en een restaurant hebben ze hier ook nog private

  Lekker
  076Breda
  Binnen Breda

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Breda

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Breda? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Breda, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Breda ga jij boeken?
Venster sluiten