100% bijzonder
Den Haag

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Spavarin Hotel en Spa in Rijswijk

“Hier wacht jou slechts één taak: genieten”

Toen ik hier buiten stond dacht ik: oh wauw wat een chique en luxe complex. Dit is misschien wel te hoog gegrepen, maar eenmaal binnen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding door een van de dames van de spa. Leuke spa met veel mogelijkheden. Een goed zwembad en ook verschillende massages en genoeg ruimte voor duo behandelingen. Echt een spa om helemaal tot rust te komen.

Omniversum in Den Haag

“De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit spectaculair dus!”

Het Omniversum is echt een hele gave beleving, een beetje een bioscoop 2.0 Het megascherm dat bol over de zaal heen ligt geeft je het gevoel dat je echt in de film zit. De top geluidskwaliteit neemt je helemaal in de beleving van de film. De films die ze tonen zijn ook geweldig! Persoonlijk ben ik helemaal fan van die sterrenstelsel films. Een echt WOW-momentje!

De Uithof in Den Haag

“Maak het voetballen moeilijker, maar ook leuker!”

Hangend aan een elastiek voetballen, hilarisch! Ze hebben meer gave uitjes bij de Uithof maar deze vond ik er tussenuit springen en helemaal thuishoren hier op Spotzter.nl!

Saijai Welness in Den Haag

“Luxe authentiek Thaise omgeving”

Saijai Welness zit in een gezellige Haagse buurt op een hoek pand. De mensen verwelkomen je met een glimlach en het ziet er van binnen ook erg mooi uit. Via vriendinnen weet ik ook dat de treatments hier echt van op-en-top kwaliteit zijn. Ik word hier blij van!

 • Wat een super schattige bed & breakfast! Prachtige glas-in-lood-ramen en alles heel licht en ruim. Je wordt hier buitengewoon vriendelijk ontvangen. Ze hebben hier een superchique ontbijtkamer met een romantische vibe. Naast een leuke en ruime kamer en een ruim bed heb je ook nog een dakterras waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

 • Restaurants op zo'n toeristisch plekje verwacht ik persoonlijk niet altijd al te veel van. Maar al heel lang loop ik langs dit restaurant met de wens om er te eten. En wauw geen moment spijt van gehad. Dit restaurant wordt door iedereen, die Den Haag een beetje kent, aangeraden. De knusse en warme sfeer maakt dit voor mij een toppertje. Met de prachtige ligging aan de zijkant van de Grote Kerk in Den Haag, scoort Zebedeus al punten. Wanneer je Z

 • Na zelf een keer in een floatkuip gelegen te hebben ziet zo'n cabine van Floatcenter Haaglanden er een stuk aantrekkelijker uit. Het is ruimer en minder claustrofobisch dan je aanvankelijk zou denken. Het licht is sfeervol en je voelt je gelijk op je gemak. Je hebt je eigen privédouche. Je ontspant gelijk al op het moment dat je de kamer binnenstapt.

  Bewust
  070Den Haag
  Float Center Haaglanden
 • Dat dit een bijzondere hotel is hoef ik denk ik niet uit te leggen. Het is een prachtig pand met heel veel authentieke details, hele mooie luxe kamers. Heel veel beroemdheden hebben hier de nacht al doorgebracht. Wat mij betreft dus een terechte plek op deze site maar jullie stem telt! Dus vertel het me maar, bijzonder genoeg?

  Weg
  070Den Haag
  Hotel des Indes
 • Toen ik hier buiten stond dacht ik: oh wauw wat een chique en luxe complex. Dit is misschien wel te hoog gegrepen, maar eenmaal binnen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding door een van de dames van de spa. Leuke spa met veel mogelijkheden. Een goed zwembad en ook verschillende massages en genoeg ruimte voor duo behandelingen. Echt een spa om helemaal tot rust te komen.

  Doen
  070Rijswijk
  Spavarin Hotel en Spa
 • Nou moeten jullie weten: ik lust helemaal geen zalm, echt gruwelijk vind ik het. Maar ik zag deze nieuwe zaak en werd helemaal geraakt door de gepassioneerde ondernemer. Hij vertelde over het zelf roken van de zalm en de echt andere smaak. Na veel aandringen heb ik een stukje geproefd.... wauw! Dat was heel erg lekker! Dus zeker een aanrader.

  Lekker
  070Den Haag
  Zalmhuys Noordeinde
 • Rock en Roll, Elvis Presley en meer hoor je de hele dag op de achtergrond bij deze galactische kapsalon. Als het zonnetje schijnt, kun je lekker buiten op je beurt wacht. En waarom deze kapperszaak BarberElla heet en geen KapsterKim? Nou, kun je hieronder lezen. 

  Wellness
  070Den Haag
  BarberElla
 • Wat is dit een mooie tent en wat een geweldige vibe hangt er! Ja je bedenkt die combi nooit zelf natuurlijk: fietsen en koffie, maar hier klopt ie gewoon. Heerlijke koffie door echte barista's bereid met veel liefde voor de koffie, dat proef je! Je kunt hier ook goede bonen voor thuis meenemen.

 • Dit is een tentoonstelling waar je je ogen uitkijkt! Heel anders dan een normaal museum, alles wat je ziet moet je van hele andere invalshoeken bekijken. Hele interessante perspectieven! Laat je meeslepen door alle prachtige stukken die tentoongesteld worden. Verwonder en bewonder! Een echte aanrader voor iedereen.

  Doen
  070Den Haag
  Escher in het Paleis

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Den Haag

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Den Haag? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Den Haag, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Den Haag ga jij boeken?
Venster sluiten