100% bijzonder
Eindhoven

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Radio Royaal in Eindhoven

“Simpele, sobere aankleding met standaard "fabrieksstoeltjes"”

Op het oude Phillips terrein vind je de leukste, nieuwste en meest hippe plekjes van Eindhoven! Zo ook Radio Royaal. Via een trap en flinke zilveren toegangsdeuren stap je dit oude pand binnen. Gevestigd in het oude energiehuis van Phillips is dit restaurant een gouden combinatie van chique, hip en industrieel. Het eten is een combinatie van Frans - Duits eten.

Area 51 Skatepark in Eindhoven

“Een echte trekpleister van Area 51 is de MU-bowl ”

Coolste skatepark dat ik ooit gezien heb! De hal is meer dan 3.000 m2 groot en heeft ook nog eens een super vette bowl, een soort ingebouwde kuip alleen dan heel groot waar je hele leuke trics in kan doen! Een keer per jaar wordt een groot gedeelte van het park verbouwd om er voor te zorgen dat het een afwisselend park blijft!

Falconcrest in Eindhoven

“Het welzijn van de vogels staat op nummer 1”

Roofvogels? Nou die krijg je hier te zien! Bij Falconcrest zijn er heel veel verschillende roofvogels te zien. Het is een gave ervaring om die grote vogels zo van dichtbij te zien. Je kijkt je ogen uit bij de show en je kunt een hele wandeling doen langs allerlei verschillende vogelsoorten. Kleine tip van mij is even van te voren kijken of het weer goed is want het is wel in de buitenlucht!

Bobline in Eindhoven

“De allure van een sterren hotel in een kapsalon”

Wat een prachtige plek is dit! Je zou bijna vergeten dat je in een kapsalon bent binnengekomen. Dit is niet even naar de kapper dit is een verwenmiddag! Het interieur en de service zijn van extreem hoge kwaliteit. Hier moet je dus gewoon een keer naartoe, wel gevaarlijk, want daarna ga je natuurlijk nooit meer naar een 'normale' kapper. 

 • Wat een prachtige plek is dit! Je zou bijna vergeten dat je in een kapsalon bent binnengekomen. Dit is niet even naar de kapper dit is een verwenmiddag! Het interieur en de service zijn van extreem hoge kwaliteit. Hier moet je dus gewoon een keer naartoe, wel gevaarlijk, want daarna ga je natuurlijk nooit meer naar een 'normale' kapper. 

  Wellness
  040Eindhoven
  Bobline
 • Ik kan mij voorstellen dat het DAF-museum voor ouderen een feest van herkenning is met al die oude DAF-jes en brandweerauto's. Al met al is dit voor mij echt een Eindhovens museum dat meer bezoekers verdient. Het museum is goed en overzichtelijk van opzet en je ziet wat DAF heeft betekend voor de auto-industrie en de economie van Nederland. Dat er alleen maar vrijwilligers werkzaam zijn in het museum heeft voor mij zijn charme.

 • Het mag wel duidelijk zijn dat ik niet vies ben van een hamburger op zijn tijd. En iedere keer als ik een burgerbar in stap denk ik weer hmm... Ga ik hier wat bijzonders vinden? Nou: ook hier werd ik weer verrast. Heel ruim opgezet en je kunt hier ook de maandburger bedenken, hoe leuk is dat? Als je het bent geworden dan mag je als eregast en kok in spe komen proeven!

 • Deze dierentuin hoort helemaal thuis op Spotzter. Met het bijzondere concept dat zij voeren, waarbij het dier centraal staat, wonnen zij al meerdere awards. Als jullie het met me eens zijn breng dan ook je stem uit.

 • Ben jij de speciaalbier kenner, of moet je misschien nog in de leer? Dan kan je bij deze brew pub je hart ophalen! Hier bier word letterlijk onder je voeten gebrouwen en er worden allerlei verschillende bieren gebrouwen niets is te gek! Er bestaat zelfs een bier met rook! En bijvoorbeeld met koffie.

 • Restaurant vintage is echt wat je noemt vintage! Overal vind je het bewijs terug, van de bruin leren noppenbanken tot de stoeltjes, aan de tafeltjes, en de ouderwetse lampenkappen! Ook het eten heeft een vintage smaakje. Eigenlijk moet je hier gewoon even langs gaan om een hapje te eten en het zelf te ervaren.

 • Brabantse gezelligheid kent bij KNUS geen tijd. Mijn hemel wat is dit een heerlijk huiselijk eetcafeetje, met mooi uitzicht op de kerk. De warme omgeving, met her en der wat bankjes hoekjes, maakt dat de Eindhovenaar hier ook vaak genoeg komt om beneden krantje te lezen en lekker bakkie koffie. De ligging aan het begin van het uitgaansgebied van Eindhoven maakt het helemaal top.

 • Wie wil er nou niet overnachten in het artistieke centrum van Eindhoven? In de monumentale Philips fabriek de Lichttoren zit nu het Inntel Art Hotel. Het industriële karakter van het oude gebouw zorgt voor een heel kenmerkende sfeer. In het hotel zitten 227 bijzondere kamers en suites die allemaal een eigen inrichting hebben. Allemaal zijn ze ingericht met prachtige meubels, kingsize bedden en een prachtig uitzicht op de stad. De Loft kamer

  040Eindhoven
  Inntel Art Hotel
 • Over een super coole klimhal gesproken! Wil je klimmen als sport beoefenen dan kun je je hier helemaal uitleven. Zelfs letterlijk op z'n kop over het dak klimmen. De ruimte is behoorlijk ruim. Ervaren instructeurs helpen je graag op weg om beter te worden.

  Doen
  040Eindhoven
  Neoliet Klimcentrum Eindhoven-Noord

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Eindhoven

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Eindhoven? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Eindhoven, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Eindhoven ga jij boeken?
Venster sluiten