100% bijzonder
Landelijk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

GaiaZOO in Kerkrade

“Voor sommige dieren in GaiaZOO is de winter de mooiste tijd van het jaar. ”

Leuk om te zien welke dieren helemaal ingesteld zijn op de winter en juist veel plezier beleven aan de kou en sneeuw! En enorm gezellig natuurlijk om door een dierentuin te lopen die helemaal in kerstsferen is omgetoverd.

Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade

“Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht”

Dit kasteel heb ik natuurlijk gespot vanwege zijn unieke voorkomen. Je waant je eeuwen terug, lopend door de gangenstelsels in dit bijzondere kasteel. Alles is prachtig gerestaureerd en van luxe voorzien. Pracht plek om te overnachten natuurlijk, maar ook om van culinaire hoogstandjes te genieten.

Billy Bird Park in Volkel

“Zeeroversland, kinderkermis, survivalgebied, familieachtbaan, strand”

Wat een geweldig mooi park is dit. Voor alle leeftijden is er wel wat leuks hier. En al die verschillende thema's, van Piraten tot Kermis of Poppentheater, gaaf! Nou, ik weet wel wat ik ga de volgende keer met onze zoon ga doen! Ik hoop alleen dat ik hem na afloop nog wel mee naar huis krijg....

Guesthouse De Heide in Oeffelt

“Guesthouse de Heide biedt diverse afzonderlijke accommodaties”

Guesthouse de Heide heb ik gespot vanwege hun prachtige luxe suites en de safari lodges! De luxe is overdadig. Bubbelen in de jacuzzi, ontspannen in de sauna, dobberen in het dompelbad – heerlijk! De bediening is ook nog eens super vriendelijk. Geweldig ook dat je helemaal zelf mag kiezen hoe laat je ontbijt gebracht wordt. Is dat luxe of niet?

 • Geloof mij nou maar: Trikevliegen geeft echt een kick. Als je op een trike of ultralight vliegt voel je je echt zo vrij als een vogeltje. Ook al lijkt het misschien een skelter op steroïden, een trike is een serieus vliegtuig. Eenmaal in de lucht mocht ik zelf de knuppel overnemen: wow wat een machtig gevoel. Zelfvliegen.nl is ook een fijn bedrijf, ik voelde me compleet veilig.

 • Een barista workshop (mooie en lekkere koffies leren maken) dat wil je leren van de experts. Deze dames weten echt waar ze het over hebben, beide zijn Nederlands kampioen en enorm gepassioneerd over hun vak. Stem mee zodat we een interessante workshop voor jullie kunnen regelen.

 • Dit kasteel heb ik natuurlijk gespot vanwege zijn unieke voorkomen. Je waant je eeuwen terug, lopend door de gangenstelsels in dit bijzondere kasteel. Alles is prachtig gerestaureerd en van luxe voorzien. Pracht plek om te overnachten natuurlijk, maar ook om van culinaire hoogstandjes te genieten.

  Weg
  NLKerkrade
  Hotel Kasteel Erenstein
 • Wat is er nou specialer dan eten in een echte Tipi? Je kunt je Tipi huren voor je eigen besloten gezelschap om er een high tea, lunch, borrel of diner in te nuttigen. Ze zijn dus niet altijd geopend zoals een normaal restaurant, dit maakt het dus een bijzondere gelegenheid. High Tipi is onderdeel van de Picknicktafel, en is ontstaan voor evenementen tijdens minder mooi weer. Je kunt in een Tipi het hele jaar door bijzonder genieten, en het leuke

  Lekker
  NLHaarzuilens
  Hightipi
 • We werden erg vriendelijk ontvangen bij Helicenter. De gepassioneerde piloten vertellen vol enthousiasme over de toestellen, de helicopters zijn van serieus formaat. Daarnaast vertellen ze alles over de vliegtechnieken, hoe zo'n helicopter werkt. En natuurlijk ook hoe je zelf een helicopter kunt besturen. Dit is echt een levenservaring!

 • Het gezegde "zo glad als een Aal" ken ik wel.... maar blijkbaar zijn er dus ook gladde haaien! En bij Fort Kijkduin kan je ze zelfs aaien. Ik denk dat ik zelf dan toch liever Chris de Potvis een aai over zijn bol ga geven. Chris zijn skelet heeft namelijk een prachtige plek gekregen in het unieke zeeaquarium van Fort Kijkduin. Als je er naast staat ben je spontaan blij dat Potvissen normaal gesproken ver in de open zee zwemmen. En, als je Chris e

 • Viavia heb ik van deze gave locatie te horen gekregen. Overnachten in een boomhut leek me vroeger als kind ook altijd al gaaf. Gelukkig heb ik voor deze boomhut overnachting geen toestemming van mijn ouders nodig. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar dit is zo uniek dat ik hem in ieder geval als gespot wil aandragen!

 • Dit is een aanrader voor iedereen die met zijn kinderen uit eten wil en een leuke tijd wil hebben. Je kinderen krijgen tijdens jouw voorgerecht gelijk hun hoofdgerecht en kunnen daarna gaan spelen in de enorme speelkelder van 70m2! Geniaal concept

 • Nou een Vreemde Vogel is het zeker! Ik heb deze locatie gespot omdat ze werkelijk de meest krankzinnige plekken aanbieden om te overnachten! En... Dat allemaal in de buitenlucht! Wat dacht je van een gigantisch vogelnest, of overnachten in een (echt!) vliegtuigje of in een hoog in de lucht zwevende caravan. Ik kan me voorstellen dat kinderen een heus avontuur beleven als ze hier samen met jou gaan logeren. Dit is ook leuk als verrassend week

  Weg
  NLVlaardingen
  De Vreemde Vogel

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Nederland

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Nederland? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Nederland, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Nederland ga jij boeken?
Venster sluiten