100% bijzonder
Rotterdam

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

FG Restaurant in Rotterdam

“Een smaakbeleving die je in extase brengt”

In dit restaurant ben ik voor het eerst emotioneel geworden van een smaaksensatie. De tranen welde op in mijn ogen toen ik één van de creaties van Francois Geurts proefde. Wat deze chef kok doet met mooie producten, structuren en smaken gaat je stoutste verwachting te boven. Ik krijg het ene na het andere gerecht geserveerd en elke keer weer ben ik verrast, proef ik zoveel tegelijk en bewonder ik de kunsten van de chef. Want ik proef: hiervoor heeft hij uren geexperimenteerd om tot deze samenstelling te komen die werkelijk perfect is. Wat ik helemaal geweldig vind aan Francois...

SS Rotterdam in Rotterdam

“Dit kinderuitje op een cruiseschip maakt stiekem het kind in mij los”

Dit kinderuitje maakte zelfs in mij het kind een beetje los. Dit is voor kinderen echt een te gekke plek om rond te mogen lopen. Je wordt echt meegenomen in het leven op een cruiseschip, spannende verhalen en een strenge kapitein die ze moeten zien te ontlopen. Heerlijk dit.

New York Barbershop in Rotterdam

“Ik ga bijna balen dat ik geen baard heb, zo leuk vind ik deze barbershop!”

De Beste Barbershop van Europa is niet gevestigd in Italie, maar gewoon in Rotterdam. De New York Barbershop is meer dan een barbershop. Dit is een plek waar mannen samenkomen. Het naar de kapper gaan wordt naar een heel nieuw level gebracht. Zoals naar de beautysalon gaan een momentje voor jezelf is voor vrouwen, is deze barbershop daar voor de mannen.  Ze snappen hier dondersgoed dat dit een bedrijfstak is waar je als kapperszaak niet moet opgaan in de massa. Maar wees niet bang, onderscheidend zijn ze hier zeker. Hier ben je geen klant, maar een gast. Je ploft hier neer op je...

Vislokaal KAAP in Rotterdam

“Ontspannen sfeer, overheerlijke vis en originele vegetarische gerechten”

In dit restaurant is het echt genieten voor de vis- en vegetarische liefhebber, de chef maakt hier altijd de meest bijzondere gerechten. Echt een plek waar je je kunt laten verrassen!

 • Ik vind dit ten eerste de mooiste salon van Rotterdam en een bijzondere omdat je hier echt alles onder één dak hebt van kapsalon, beauty tot massages. Je kan je werkelijk laten verzorgen van top tot teen. Ze doen zelfs visagie. Ze werken met het topmerk BeverlyHills wat ook gebruikt wordt door Jennifer Lopez en andere internationale sterren.

 • Ik vind dit een heel mooie beautysalon, het zit in een klein straatje met ruime parkeergelegenheid, dan zie je een oud posthuis, als je daar naar binnen gaat word je ontvangen in een ruime salon met hele hoge plafonds. De medewerkers zijn allemaal hartelijke en je voelt je snel thuis. Ik heb denk ik nog nooit zo'n mooie salon gezien: heel ruime behandelkamers, met sauna en douches. Het is een heel persoonlijk en kleinschalig wellness centrum.

 • Een lekkere gezonde maaltijd kan je hier zelf samenstellen. Alles is zelf bedacht en zelf gemaakt. Bij westerkaatje is ook alles te koop. zoals het bestek, schalen en glazen. Een zaak waar je helemaal uit je dak kan gaan op welk gebied dan ook. Kopen eten en leven! fantastisch!

  Lekker
  010Rotterdam
  Westerkaatje
 • Ik vind dit zo'n prachtige klimmuur. Heel veel verschillende klimroutes. Ook die overhangende routes zijn een echte uitdaging, Klimmen is ook erg goed voor je spieropbouw dus leuk om te doen én goed voor je lichaam in één! Verder is er zeer vriendelijk personeel en ze leggen alles ook altijd heel duidelijk uit. Klimmuur Rotterdam (voorheen 'Steep Part Rotterdam') heeft veel klimmogelijkheden: meer dan 100 klimroutes van moei

  Doen
  010Rotterdam
  Klimmuur Rotterdam
 • Als ik alleen op de site kom krijg ik al een WAUWW gevoel. Een expositie waar je van zulke enorme dieren kan zien uit de prehistorie. Een tijd waarin je zelf niet hebt geleefd. Dan moet het toch een gave ervaring zijn als je deze dieren bij “Living Dinosaurs” kan bewonderen. Op verschillende manieren worden de dinosaurussen van 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen tot prehistorische monsters op verschillende wijze gepre

  Stoer
  010Rotterdam
  Living Dinosaurs
 • Een klein beetje verstopt zit dit leuke restaurantje wel. Maar eenmaal gevonden en binnengestapt gaat er een wereld voor je open. Je ademt de Italiaanse sferen in. Het is een smal restaurantje wat verder heel diep naar achteren loopt. Wat is er zo bijzonder aan dit restaurantje vraag je, je misschien af. Nou Mangiare werkt niet met een vaste kaart. Er wordt s'avonds vertelt wat er op het menu staat.

  Lekker
  010Rotterdam
  Mangiare
 • Bij Restaurant Oliva kan je hetzelfde verwachten als bij zusterrestaurant Gusto en dat is kwaliteit. Behalve dat Oliva een superleuk restaurant is, worden er ook nog eens kooklessen en workshops gegeven. En voor een besloten diner kan je hier ook terecht. Een uitstekende plek!

  Lekker
  010Rotterdam
  Restaurant Oliva
 • Dit centrum gaat uit van een holistische insteek en dat spreekt me erg aan, niet alleen yoga bijvoorbeeld maar ook welke voeding bij een gezond leven en lijf past. Je kunt vanuit heel veel verschillende invalshoeken aan de slag met jezelf. Ik vind dit een unieke plek omdat het professioneel is aangepakt, met zorg zijn de verschillende experts aangesloten bij deze kliniek.

 • Ik heb dit bedrijf vooral gespot omdat het een authentieke Thaise massagesalon betreft én er heel professioneel en netjes uitziet. Ik werd door één van de dames in alle mogelijke posities gebogen, gemasseerd en gestreched. Alles stroomt weer na zo'n massage.

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Rotterdam

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Rotterdam? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Rotterdam, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Rotterdam ga jij boeken?
Venster sluiten