100% bijzonder
Utrecht

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Kookmeesters in Utrecht

“Het atelier is hier de keuken”

De sfeer bij Kookmeesters is zo ontzettend hartelijk. Deze zaak, die alleen op afhuur beschikbaar is, wordt gerund door een stel goede gasten die hun gezamenlijke hobby tot grote hoogte hebben weten te stuwen. Zelf ben ik er (nog) niet geweest, maar een workshop bij Kookmeesters is volgens mijn vriendinnen een pure belevenis. Je merkt aan alles dat je hier in een professionele omgeving zit. Super aardige gasten die weten wat ze aan het doen zijn. Ook al ben je geen keukenprinses: als je hier de deur uit loopt kun je koken als een koning.

Brouwerij Maximus in Utrecht

“Met stoom brouwen zij ambachtelijke bieren op hun koperen installatie. ”

Ik heb een geweldige avond gehad in dit unieke stadscafe! Het is namelijk gevestigd in een bierbrouwerij. Tussen de ketels en koperen installaties heb ik de meest bijzondere biertjes geproefd! Enorm leuk om alle verhalen achter die biertjes te horen van de gepassioneerde bierbrouwers die achter de bar staan. Ook leuk: tijdens de popquize avonden is het er extra gezellig druk, een echte aanrader!

Bij Teus in Houten

“Teus is avontuurlijk en meeslepend”

Bij Teus moet iedereen het naar zijn zin hebben en daar zorgt Teus voor! Want Teus is een bijzondere man met een bijzonder leven. Teus is avontuurlijk en meeslepend en hij houdt ervan als mensen in het restaurant genieten van lekker eten en lekker drinken.

The Village Coffee & Music in Utrecht

“Geen wifi en geen lunch - gewoon steengoede koffie.”

Vroeger was het een beetje een achtergesteld straatje die Voorstraat, maar tegenwoordig zitten er steeds meer leuke ondernemingen! Bijzondere designerwinkeltjes, maar vooral de lekkerste koffie en de leukste barista's! Het samenhorige gevoel van de buurt komt helemaal samen in deze koffiebar. Het is helemaal eigen, af en toe spelen er bands en je krijgt er voor de verandering geen Wifi vanuit de gedachte dat mensen beter kunnen socializen dan met hun neus in de laptop zitten.

 • Een tip van Marleen Miltenburg, dit prachtige restaurant in Oud Zuilen: "Het restaurant is gevestigd in het mooie Oud Zuilen en heeft een authentieke en sfeervolle uitstraling. Ook de omgeving is prachtig: uitzicht op de Vecht, Slot Zuylen: landelijk maar toch dichtbij Utrecht." Gelegen naast kasteel Slot Zuylen en aan rivier de Vecht waant u zich in een bijzondere omgeving die zich uitstekend leent voor een uitgebreid diner, zakelijke lunch of

  Lekker
  030Oud Zuilen
  Restaurant Belle
 • BIET is lekker, biet is gezond, biet is geinig. Dat Biet hey! De frisse en vrolijke uitstraling maakt het hele plaatje af. Stel jouw eigen soep of salade hier samen. Om de vrouwelijke twijfelaars handvatten te geven hebben ze ook wat suggesties samengesteld. De kachel staat te loeien, de koffie staat klaar voor je, kom hier is kijken zeg ik.

  Lekker
  030Utrecht
  KOOF
 • KEEK heeft het gepresteerd om toch wel een speciaal plekje bij mij te krijgen. Stiekem kom ik hier, terwijl ik geen koffie lust... Inmiddels heb ik al zóveel koffiezaakjes zien komen en gaan in Utrecht. Ze zijn echt niet meer te tellen. Ik hou zelf niet eens van koffie, maar alleen de geur al is hier zó lekker. Koffieliefhebbers: komt dat zien!

  Lekker
  030Utrecht
  KEEK (kunst en eerlijke koffie)
 • Ik krijg een tip over dit restaurant. En dat is maar goed ook, want anders was ik hier nooit zomaar tegenaan gelopen. In een hoek van een klein industrieterrein vind ik dit prachtige restaurant dat gevestigd is in een oude metaalfabriek. Wauw! Ik krijg hier een New Yorks stadsgevoel bij. Ik hoor een lekkere beat op de achtergrond, zie een groots opgezet restaurant. 's Avonds is het hier druk en voel je ondanks de plek een bruisende stadsleven. I

 • Bij Teus moet iedereen het naar zijn zin hebben en daar zorgt Teus voor! Want Teus is een bijzondere man met een bijzonder leven. Teus is avontuurlijk en meeslepend en hij houdt ervan als mensen in het restaurant genieten van lekker eten en lekker drinken.

  030Houten
  Bij Teus
 • Ik durf zelfs mijn schoonmoeder hier mee naartoe te nemen. Ik ben iemand die heel snel eet, maar dit eten is gewoon zonde om heel snel in je mond te stoppen. Ik kom hier wel vaker en het eten vult altijd enorm. Bij mijn laatste bezoekje had ik zelfs één muffin op en zat al bommetjevol. Snap er helemaal niets van.

 • De Real life Game is momenteel enorm populair en binnen dit genre hebben we weer een bijzondere partij gespot. Een spel waarbij je je even James Bond mag wanen. Je laat jezelf met een aantal vrienden opsluiten en moet dan de sloten, codes en puzzels oplossen zodat je de wereld kan redden van de ondergang. En dat allemaal wel in 60 minuten en die tijd vliegt natuurlijk! Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor ieder

  Stoer
  030Utrecht
  Escaping
 • Wat een gaaf restaurant is dit! Het zee gevoel in utrecht! aan het hoofd van de haven ligt restaurant de veiling. drie etages eigenlijk een groot terras - een eerste etage met de open keuken en zitplaatsen en nog een tweede etage waar je ook van het fantastische uitzicht kan genieten! Een absolute topper!

  Lekker
  030Utrecht
  Restaurant de Veiling
 • Het zijn overheerlijke frozen yogurts bij de Yogurt Barn. Maar ik was vooral onder de indruk van het mooie concept en duurzame insteek die overal doorgevoerd is. Het eten is er heerlijk en helemaal vers gemaakt. En er zijn zoveel lekker combinaties voor je yoghurt echt top. Het is een prachtig pand, klantvriendelijk personeel echt weer een aanwinst voor Utrecht.

Bijzonder dagje uit of weekendje weg in Utrecht

Op zoek naar een bijzonder dagje uit in Utrecht? Onze spotters zijn op zoek gegaan naar locaties waar je niet uitgekeken raakt, je dagen later nog over praat of waar je de tijd compleet vergeet. Zij selecteerde bedrijven op prachtige locaties in Utrecht, met out of the box concepten, gepassioneerde ondernemers of opvallend hoge kwaliteit. Welke bijzonder dagje uit in Utrecht ga jij boeken?
Venster sluiten