Het verhaal achter Spotzter

Ken je dat? Je bent op zoek naar tips voor een bijzonder en uniek dagje uit, weekendje weg, restaurant of café, maar welke adviessite je ook bezoekt, steeds weer lees je dezelfde reclamepraatjes en anonieme reviews. Bij wie vind je nou tips voor bijzondere plekjes waar je écht enthousiast van wordt?

Bij mensen die zelf enthousiast zijn over een bijzonder plekje en dat met anderen willen delen, denken wij. Vanuit de wens om zulke mensen een platform voor hun enthousiasme te bieden, is Spotzter ontstaan. Wij noemen ze spotters. Onze spotters gaan door het hele land op zoek naar bijzondere plekjes. Heeft een spotter een plekje gevonden? Dan doet hij daarvan bij ons verslag. Maar niet ieder verslag vindt zijn weg online: alleen verhalen die getuigen van oprecht enthousiasme en authenticiteit worden op onze site geplaatst. ‘Betaalbaar’ en ‘klantvriendelijk’ zijn natuurlijk goede eigenschappen, maar maken een bedrijf nog niet bijzonder. Wij willen de écht bijzondere verhalen horen.

100-stemmengrens

De bezoekers van Spotzter kunnen op hun beurt stemmen op zowel de spotters als de door hen gespotte bedrijven. Een bedrijf wordt pas bij 100 stemmen of meer in het vaste aanbod van Spotzter opgenomen. Pas dan vinden we dat het bedrijf bijzonder mag worden genoemd en een aanbieding op Spotzter mag doen. Daar zijn wij heel streng in. Hoe graag een bedrijf ook boekingen via Spotzter binnen zou willen krijgen, dat is pas mogelijk als jullie daarvoor met 100 stemmen groen licht hebben gegeven. Zo weten wij zeker dat het aanbod op Spotzter bestaat uit bedrijven waar onze bezoekers écht enthousiast van worden. Dus als jij enthousiast bent over een gespot bedrijf, laat dit dan weten door zelf ook te stemmen.

Spotter worden

Wil je zelf spotter worden? Meld je daarvoor dan bij ons aan. Je krijgt dan een eigen spottersprofiel. Met boekingen op een door jou aanbevolen bedrijf verdien je als spotter bovendien punten. Hoe meer boekingen voor het bedrijf, des te meer punten je verzamelt. Met die punten kan je zelf ook boeken bij de bedrijven die tot het aanbod van Spotzter behoren.

Laat je inspireren door onze spotters, geef je mening en boek!

Contactgegevens

Spotzter
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht
030-8200 564
info@spotzter.nl
KvK 59793325
BTW NL853646272B01

Volg ons op

Venster sluiten