48 likes
42 plekjes gespot
7140x bekeken

Nino Raaff 

Ik spot voor:

030Utrecht
Stoer
Doen
Lekker

Ik ben Nino Raaff en woon in Breukelen. Binnen het bedrijf Spotzter.nl ben ik stadsmanager van Groningen en Tilburg, en ben ik dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijven op de site die onder Tilburg en Groningen vallen. Hierbij zijn voor mij de locaties van bedrijven en de sfeer binnen de bedrijven het belangrijkste. Een locatie kan een bedrijf echt bijzonder maken en tevens een hele bijzondere sfeer creëren. Daarnaast schrijf ik wekelijks blogjes over de highlights op kantoor, en geloof mij, er gebeurt hier genoeg;). Dus houd mijn blog in de gaten.

Behind the scenes| Het Spotzter kantoor

Utrecht, 14 maart 2014

Als je Spotzter.nl volgt weet je dat Tessa en Jörgen onze hoofdspotters zijn maar wat natuurlijk de belangrijkste vraag is: hoe ziet de thuisbasis van deze spotters eruit? Want daar wordt echt hard gewerkt. De gezegde luidt niet voor niets: ‘Achter elke succesvolle spotter zit een sterk kantoor’. Het kantoor zorgt voor een heerlijk gezellige sfeer als de spotters weer ‘thuis’ komen na een dag spotten in een stad. In deze behind the scenes editie: kantoor!


Op elk eilandje (vier tafels tegen elkaar) staat een groen plantje in een Spotzter-groen bakje. Daarnaast staat midden in de ruimte een soort kleine palmboom, om de zomerse sferen er een beetje in te houden. Om naast de zomerse sferen ook nog een beetje het huiselijke en het knusse gevoel op kantoor te creeren, staat er ook nog eens een mooie grote plantenbak met een huiskamer plant.


In onze 'chill' hoek hebben we 2 mooie zilveren zitzakken staan. Tijdens de vrijdagmiddagborrel zijn deze ook het snelst bezet. Ik kijk er nu al naar uit om daar met een lekker biertje en een chippie ernaast te gaan luieren op de Vrijmibo (vrijdagmiddag borrel). Voor als je ook zin hebt in een Vrijmibo is Café Olivier voor mij persoonlijk een hele leuke locatie! Misschien een inspiratie voor vanmiddag voor jou. Maar zover zijn we nog niet, eerst moet er nog gewerkt worden.. Verder staat er nog een fijne tweezits bank en twee gave design stoelen in onze 'chill' hoek! Een thema dat veel terug komt op kantoor is het Spotzter-groen, dit zijn items zoals het vloerkleedje, schilderijen (gemaakt door Tessa), kaarsen op de loungetafel en plantenbakjes.


This is where the magic happens!!

Gespot door Nino Raaff

Venster sluiten