48 likes
42 plekjes gespot
7136x bekeken

Nino Raaff 

Ik spot voor:

030Utrecht
Stoer
Doen
Lekker

Ik ben Nino Raaff en woon in Breukelen. Binnen het bedrijf Spotzter.nl ben ik stadsmanager van Groningen en Tilburg, en ben ik dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijven op de site die onder Tilburg en Groningen vallen. Hierbij zijn voor mij de locaties van bedrijven en de sfeer binnen de bedrijven het belangrijkste. Een locatie kan een bedrijf echt bijzonder maken en tevens een hele bijzondere sfeer creëren. Daarnaast schrijf ik wekelijks blogjes over de highlights op kantoor, en geloof mij, er gebeurt hier genoeg;). Dus houd mijn blog in de gaten.

Sombere dag op het Spotzter kantoor

Utrecht, 21 maart 2014

Na de prachtige dag die de winter ons gisteren schonk, is het vandaag op alle manieren denkbaar een sombere dag.

Ten eerste... Kijk eens naar buiten.. Wat een k*t weer! Waar we gisteren nog gevoetbald en buiten gelunched hebben, kunnen we vandaag nog net niet Waterpolo'en. Maar dit niet door het gebrek aan water, maar door het gebrek aan goaltjes.

Ten tweede is het een hele sombere dag omdat onze collega Casper ons gaat verlaten, na anderhalf jaar hart voor de zaak te hebben gehad, is het vandaag de laatste dag dat we van zijn passie, verhalen, uitspraken, humor en natuurlijk zijn dart talenten mogen genieten. Wat een gemis zal hij voor Spotzter.nl zijn. Er zal iemand anders binnen het Spotzter team moeten opstaan die de sfeer kan maken op kantoor en die oneindig veel mooie verhalen uit zijn mouw kan schudden. Kan jij op de foto aanwijzen wie deze nieuwe sfeermaker zal gaat worden?

In het teken van 'je moet er zelf wat moois van maken' en 'geluk dwing je af', proberen we deze sombere dag om te toveren in een mooie dag en te eindigen met een mooie avond. Vanmiddag zal namelijk de afscheidsborrel van Casper in Café Joost in Utrecht plaats vinden, om deze mijlpaal toch even goed af te sluiten.

Casper, ik ga je zeker missen hier!

Gespot door Nino Raaff

Venster sluiten