48 likes
42 plekjes gespot
7141x bekeken

Nino Raaff 

Ik spot voor:

030Utrecht
Stoer
Doen
Lekker

Ik ben Nino Raaff en woon in Breukelen. Binnen het bedrijf Spotzter.nl ben ik stadsmanager van Groningen en Tilburg, en ben ik dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijven op de site die onder Tilburg en Groningen vallen. Hierbij zijn voor mij de locaties van bedrijven en de sfeer binnen de bedrijven het belangrijkste. Een locatie kan een bedrijf echt bijzonder maken en tevens een hele bijzondere sfeer creëren. Daarnaast schrijf ik wekelijks blogjes over de highlights op kantoor, en geloof mij, er gebeurt hier genoeg;). Dus houd mijn blog in de gaten.

Geniet van de lente op deze bijzondere plekken

Den Haag, 27 maart 2014

De lente breekt aan! Het zonnetje laat zich steeds meer gelden, om me heen zie ik alleen maar vrolijke mensen met zonnebrillen op. Met dit weertje stapt iedereen blijkbaar toch net wat vrolijker uit zijn bed. Ook beginnen de bloemetjes te ontpoppen en horen we de vogeltjes om ons heen vrolijk fluiten. Om jou te inspireren voor een optimaal dagje uit in de zon heb ik een aantal leuke (gratis) buiten activiteiten met een lentevibe, op een rijtje gezet:

Wat dacht je van Langoed Clingendael in Den Haag, dit prachtige landgoed heeft een bijzondere Japanse tuin waar je uren (gratis) kunt wandelen. Als dit je aanspreekt dan zijn de Botanische Tuinen in Utrecht vast ook iets voor jou. Zij bieden 70.000 m2 aan zeldzame planten en bomen aan. Voor bijzondere bomen kun je ook het Bomenmuseum in Den Haag een bezoekje brengen. De omvang van de ondersoorten en rasbomen in dit museum is uniek. En niet geheel onbelangrijk.. dit museum is ook gratis!

Een ander alternatief voor met de kids is Parkhoeve Breda-Noord. Dit is een hele leuke en grote kinderboerderij waar onder andere een vierseizoenentuin en een midget golfbaan aanwezig is. Of een stuk spannender; Falconcrest in Eindhoven. Dit is een prachtig vogelpark gespecialiseerd in roofvogels. Een ander leuk vogelpark is Avifauna in Alphen aan de Rijn waar je zeer exotische vogels tegenkomt en waar ook nog een vogelshow wordt gehouden.

Maar heb jij geen zin in een rustig dagje uit en wil je iets actiefs doen in de buitenlucht dan zou ik Fun Forest in Amstelveen aanraden. Hier ervaar je de ultieme avontuurlijke klimbeleving voor jong en oud. Touwladders, wiebelbruggen en tokkelbanen, je vindt het hier allemaal.

Om af te sluiten hebben we voor een weekendje weg nog een leuke suggestie, namelijk het sprookjesachtige Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Alles is hier in Engelse stijl ingericht, van de kamers tot aan de tuin. Je kunt hier echt genieten van de natuur, het landgoed is omringd door groene bossen en duinen waar je urenlang kunt fietsen of wandelen. Daarnaast kun je ook gewoon lekker naar Amsterdam of Haarlem en daar lekker shoppen of een terrasje pakken. Kijk wel uit! Hier vliegt het weekend zo voorbij.

Kortom, geniet van aankomend weekend!

Met zonnige lente groet, Nino Raaff

Gespot door Nino Raaff

Venster sluiten