48 likes
42 plekjes gespot
7143x bekeken

Nino Raaff 

Ik spot voor:

030Utrecht
Stoer
Doen
Lekker

Ik ben Nino Raaff en woon in Breukelen. Binnen het bedrijf Spotzter.nl ben ik stadsmanager van Groningen en Tilburg, en ben ik dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijven op de site die onder Tilburg en Groningen vallen. Hierbij zijn voor mij de locaties van bedrijven en de sfeer binnen de bedrijven het belangrijkste. Een locatie kan een bedrijf echt bijzonder maken en tevens een hele bijzondere sfeer creëren. Daarnaast schrijf ik wekelijks blogjes over de highlights op kantoor, en geloof mij, er gebeurt hier genoeg;). Dus houd mijn blog in de gaten.

Stagiairs van Spotzter on tour

Groningen, 4 april 2014

De stagiairs van Spotzter mochten er vorige week er even tussenuit uit, en het er eens goed van nemen. Het was weer eens tijd om een nieuwe stad te ontdekken, en gisteren stond Groningen op het programma. Groningen als echte studentestad, daar ga ik me wel vermaken dacht ik. Ik zag me al zitten op een terras in het zonnetje en met natuurlijk een biertje erbij. Maar in de praktijk bleek mijn verbeelding hier iets van af te wijken. Er moet natuurlijk ook gewoon bijzondere plekken gespot en contact gemaakt worden met de ondernemers van het bedrijf. En zo kom je er ook achter dat achter elk bijzonder bedrijf, in de meeste gevallen, een nog bijzonderder verhaal zit. 

Voor ons als stagiairs was dit de eerste keer dat we in een stad mochten spotten. Eerst hebben we wat fietsen gehuurd zodat we niet die hele stad af hoefde te lopen, was ik persoonlijk wel blij mee. Ook was ik blij met mijn mooie fiets, een witte fiets met de Friesche vlag erop. Beetje raar alleen dat ze die in Groningen verhuren, maar goed daar was mijn plezier aan de fiets niet minder om.

Na het fietsen huren verzamelde we ons bij het Prinsenhof met Jorgen en Tessa (de spot-experts). Hier hebben we ons opgeslits in tweetallen om samen de stad te verkennen en op zoek te gaan naar bijzondere plekjes. Het resultaat mocht er wezen, er zijn echt leuke plekjes en bedrijven gevonden. Houd de site in de gaten want er komen dus hele leuke plekjes bij. Wel stond ik aan het eind van de dag stijf van de cafeïne, door overal een kopje koffie te gaan drinken. Een leerpuntje voor de volgende keer: er zijn ook andere dranken dan koffie.

Ook de afsluiting van deze leuke dag in Mr. Mofongo mocht er wezen. Het viel eigenlijk in 2 woorden samen te vatten: Cocktails en Spareribs. Hele goede combinatie, vooral Tessa was erg te spreken over de spareribs.

 

Gespot door Nino Raaff

Venster sluiten