48 likes
42 plekjes gespot
7142x bekeken

Nino Raaff 

Ik spot voor:

030Utrecht
Stoer
Doen
Lekker

Ik ben Nino Raaff en woon in Breukelen. Binnen het bedrijf Spotzter.nl ben ik stadsmanager van Groningen en Tilburg, en ben ik dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedrijven op de site die onder Tilburg en Groningen vallen. Hierbij zijn voor mij de locaties van bedrijven en de sfeer binnen de bedrijven het belangrijkste. Een locatie kan een bedrijf echt bijzonder maken en tevens een hele bijzondere sfeer creëren. Daarnaast schrijf ik wekelijks blogjes over de highlights op kantoor, en geloof mij, er gebeurt hier genoeg;). Dus houd mijn blog in de gaten.

Onze hoogtepunten uit Groningen

Groningen, 4 april 2014

Vorige week ben ik met drie nieuwe en talentvolle spotters op pad geweest in Groningen, om wederom de bijzondere pareltjes uit de stad te ontdekken. We hebben ons opgesplitst in twee teams. Bas en Lamyae zijn samen de op hort op gegaan en Denice en ik waren een team.
Hierin de hoogtepunten van beide teams:

Team Lamyae en Bas
Toen ik dit team vroeg wat hun hoogtepunten van de dag waren zeiden ze direct het Bakkerscafé, en dit vanwege het leuke concept. Er worden elke dag maar liefst elf soorten brood gebakken waarin de klant vrij is om te kiezen, daarnaast mag je je gekozen brood zelf in jouw gewenste dikte snijden en beleggen en uiteraard oppeuzelen. Wat dit concept af maakt, en daarmee voor ons zo bijzonder, is het hechte team dat hier werkt. Ze hebben samen geholpen aan het opbouwen van het huiselijke en knusse interieur. Daarnaast werden ze beide enthousiast van Droppie, een nostalgische drop speciaalzaak. Hier wordt maar liefst 350 soorten snoep aangeboden, maar zij specialiseren zich voornamelijk in drop. Er wordt hier bijvoorbeeld als enige van heel Nederland Arabische gomdrop verkocht, die overigens glutenvrij is en 50% minder calorieen bevat als de 'normale' drop.

Team Denice en Nino
Wat voor Denice en mij er echt uitsprong als bijzonder bedrijf was De Uurwerker. In de inrichting van het pand kom je veel verassende dingen tegen zoals tientallen koekoeksklokken aan de muur. Verder is de uurwerker in het bezit van de enige houtoven waar overheerlijke pizza's worden bereid door echte Italiaanse koks. Dit is echt een hele leuke plek waar studenten & ondernemers kunnen relaxen en aan het werk zijn met hun laptop op schoot.

The Fantasyshop deed ons, bij binnenkomst ook verbazen. Het was net alsof we in een andere wereld vol fantasieën beland waren. Wat het voor ons echt bijzonder maakt is dat de winkel een extra dimensie had. Het was niet alleen een winkel, maar ook een soort museum. Aan de wand stond bijvoorbeeld een oude rijdende bibliotheek ladder, waar vroeger de boeken van de bovenste plank mee werden gepakt.

Er zijn nog meer bijzondere plekken deze dag gespot, bent u benieuwd naar deze bedrijven? Kijk dan hier voor alles wat we gespot hebben in Groningen. Als u benieuwd bent naar het verslag van deze spottersdag kunt u hier de blog ervan lezen.

Deze week staat de stad Haarlem op het programma, als u nog bijzondere plekken of bedrijven in deze regio kent, of lijkt het u zelf leuk om te spotten. Mail me dan op nino@spotzter.nl

Vriendelijke groet,

Nino

Gespot door Nino Raaff

Venster sluiten