70 likes
144 plekjes gespot
9137x bekeken

Marthine Ruitenberg  Facebook

Ik spot voor:

010Rotterdam
Lekker
Weg
Doen

Ik ben Martine, werkzaam als accountmanager en 21 jaar. Ik vind het leuk om die bijzondere ondernemers te ontmoeten. Of het nu een goed restaurant, gaaf familie-uitje of een bijzondere sauna is. Ik let bij het spotten heel erg op uitstraling, hoe het personeel zich gedraagt dat ze een warm welkom geven, netjes zijn en echt gepassioneerd zijn. Niet ieder bedrijf is uniek genoeg of leuk natuurlijk laat ik dat dan ook weten.

Bubbels in mijn thee, ik zeg nee!

Rotterdam, 3 oktober 2013

Er was een nieuwe trend gesignaleerd: bubble tea. En als rasechte spotter voor PlekjeVrij kan je dan uiteraard maar één ding doen: zelf ervaren! Ik ben bij Cafe Chino in Rotterdam deze nieuwe rage gaan proeven. 

Het pand ziet er prachtig uit en het interieur spreekt direct erg tot de verbeelding, al die lekkerere smaakjes en toppings. En natuurlijk de nieuwsgierigheid: wat doen die bubbels in de thee. 

De thee was lekker maar om nu te zeggen dat ik laaiend enthousiast ben?... niet echt. Het is voor mijn gevoel meer een gaaf concept dan dat dit nu echt iets toevoegd aan de smaaksensatie van de thee. 

Dus ja qua uniek zou het wel passen op PlekjeVrij maar ik vind het toch niet bijzonder genoeg (ik mis de gepassioneerde ondernemer met een goed doordacht verhaal waarom hij dit is gaan doen). Daarom toch niet op de site. 

Gespot door Marthine Ruitenberg

Venster sluiten