70 likes
144 plekjes gespot
9138x bekeken

Marthine Ruitenberg  Facebook

Ik spot voor:

010Rotterdam
Lekker
Weg
Doen

Ik ben Martine, werkzaam als accountmanager en 21 jaar. Ik vind het leuk om die bijzondere ondernemers te ontmoeten. Of het nu een goed restaurant, gaaf familie-uitje of een bijzondere sauna is. Ik let bij het spotten heel erg op uitstraling, hoe het personeel zich gedraagt dat ze een warm welkom geven, netjes zijn en echt gepassioneerd zijn. Niet ieder bedrijf is uniek genoeg of leuk natuurlijk laat ik dat dan ook weten.

Thee met bubbels uit de jaren '80, ik zag ja!

Den Haag, 3 oktober 2013

In mijn vorige blog schreef ik nog hoe ik de ervaring met bubble tea niet echt geweldig vond. Maar toen ik gisteren door Den Haag liep kwam ik deze tent tegen; 8tea5, die hebben het helemaal begrepen!

De eigenaar heeft vanaf de jaren 80 deze plek opgebouwd en alles vanuit die tijd verzameld. Deze plek straalt één en al nostalgie uit! Het blijkt dus ook dat de bubble tea helemaal geen nieuwe hype is maar juist een oude uit die tijd! Harstikke retro dus ;-)

Ze verkopen hier ook analoge camera's met hele aparte en gekke lenzen waar je de meest bijzondere foto's maakt, die zie je daar ook allemaal aan de muur hangen. 

En de bubble thee? Heerlijk, echt veel beter dan de vorige keer maar het is vooral ook de sfeer en prachtige lokatie die het afmaken. 

Meer informatie: www.8tea5.com

Gespot door Marthine Ruitenberg

Venster sluiten